Bart Verwaetermeulen
Bart Verwaetermeulen

(Slaggitaar/Zang) Beheerst alle kampvuurakkoorden, is dol op schlagers, bezit zo’n 300 gitaareffecten, en bedient een batterij “vocal effects” die eigenlijk stiekem aangesloten zijn op de micro’s van welbepaalde àndere groepsleden. Beschikt zélf namelijk over een prima stemgeluid. Leent zijn overtal aan uitgestalde gitaren graag uit aan hulpbehoevenden die daar nood aan hebben.

Jan Jacobs
Jan Jacobs

(Toetsen) Toetsenman en geluidsgoochelaar van Frituur Paula! Spendeerde veel tijd, bloed, zweet, tranen maar vooral géld om zich in te werken in 't Frituur. Ook beroepshalve bespeelt Jan de gevoelige, mindful-"Messi"-ge snaar. whoehaha.... Ok, toegegeven, bijzonder flauw...Hij werkt dus niét in de Colruyt zoals velen onder U wel eens denken...

Bret Vlaminck
Bret Vlaminck

(Basgitaar) Jong,.. ànd goodlooking..., waardoor het vrouwelijk publiek weer op haar wenken bediend wordt! We hebben hem speciaal uitgekozen voor zijn gemene blik,vrouwen vallen daarop naar 't schijnt! Hij kan "slappen" als The (Mark) King zelf en beschikt bovendien over een wensput vol geld, waarmee hij al het materiaal dat hij wel eens zou willen aanschaffen ook daadwerkelijk aankoopt! Beste klant bij Key Music Mechelen gedurende de afgelopen 2 jaar!

Wim Wuyts
Wim Wuyts

(Drums/Zang) Bouwde eerst zijn akoestisch volledig geïsoleerde drumrepetitiekot en daarna pas zijn huis. Schakelde dan over naar een digitaal drumstel mét programmeermogelijkheden, om het volledige klankenpallet van het extreem ruime FP-repertoire te kunnen omvatten. Speelt enkel nog met in-ears en een “ass kicker” en heeft dus een drumrepetitiekot te huur, dat ook zeer geschikt is voor sessies “eenzame opsluiting in volledig akoestische isolatie”.

Bart Vergauwe
Bart Vergauwe

(Lead guitar) Voor het gemak Bart2 genoemd..speelt met nog méér effectpedalen dan Bart1, maar geraakt zelden zijn/de pedalen kwijt, tenzij op 2de hands.be. Lookalike van “slowhand” de jonge Eric Clapton. Dankzij hem klinken de solo's bij Frituur Paula nu eindelijk eens JUIST! Hij heeft veel ervaring met coverbands en tennisvelden, maar ook met hopeloze vrouwen, die hem aanklampen na optredens...

 Boekingen en info: E-mail: info@frituurpaula.be, Tel: +32 (0)476 40 24 84 of gebruik het invulformulier op deze site.