Bart Verwaetermeulen
Bart Verwaetermeulen

(Slaggitaar/Zang) Beheerst alle kampvuurakkoorden, is dol op schlagers en het betere levenslied. Hij bezit zo’n 300 gitaareffecten, en bedient een batterij “vocal effects” die eigenlijk stiekem aangesloten zijn op de micro’s van welbepaalde àndere groepsleden. Beschikt zélf namelijk over een prima stemgeluid. Rijdt graag in oude wrakken van minstens 40 jaar oud, partners daarentegen mogen niet te oud zijn of ze moeten er ten minste jong uitzien.

FRITUUR PAULA BAND
FRITUUR PAULA BAND

we mochten hier niet lachen van de fotograaf... normaal lachen we (te) veel hoor...

Jan Jacobs
Jan Jacobs

(Toetsen) Toetsenman en geluidsgoochelaar van Frituur Paula! Spendeerde veel tijd, bloed, zweet, tranen maar vooral géld om zich steeds de juiste klankjes aan te schaffen. Ook beroepshalve bespeelt Jan de gevoelige snaar als mindfulness coach van de groep. Wij zijn altijd allemaal helemaal "ZEN" voor het optreden... geen familie van Geubels trouwens!

Bret Vlaeminck
Bret Vlaeminck

(Basgitaar) Jong,.. ànd goodlooking... Vooral de 12 tot 15 jarigen zijn weg van zijn gemene blik. Hij kan "slappen" als The (Mark) King zelf en beschikt bovendien over een wensput vol geld, waarmee hij al het materiaal dat hij wel eens zou willen aanschaffen ook daadwerkelijk aankoopt! Beste klant bij Key Music Mechelen gedurende de afgelopen 2 jaar! Is nu begonnen met zelf pedalen solderen! (oppassen voor elektische "schokjes")

Wim Wuyts
Wim Wuyts

(Drums/Zang) Bouwde eerst zijn akoestisch volledig geïsoleerde drumrepetitiekot en daarna pas zijn huis. Kwestie van prioriteiten stellen... Speelt enkel nog met in-ears en een “ass kicker” en heeft dus een drumrepetitiekot te huur, dat ook zeer geschikt is voor sessies “eenzame opsluiting in volledig akoestische isolatie".

Bart Vergauwe
Bart Vergauwe

(Lead guitar) Voor het gemak Bart2 genoemd. Lookalike van “slowhand” de jonge Eric Clapton. Dankzij hem klinken de solo's bij Frituur Paula nu eindelijk eens JUIST! Hij heeft veel ervaring met coverbands en tennisvelden, maar ook met hopeloze vrouwen, die hem aanklampen na optredens...Voor eens en voor altijd...Bart is al 6 keer getrouwd geweest, waarvan 4 keer gescheiden en heeft zeker meer dan 9 kinderen!!

 Boekingen en info: E-mail: info@frituurpaula.be, Tel: +32 (0)476 40 24 84 of gebruik het invulformulier op deze site.